Over Housing International Suriname N.V.

Housing International Suriname N.V. is sinds november 1984 actief als projectontwikkelaar, bouwer, beheerder en verhuurder van woningen in Suriname.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé partner als het gaat om advies, uitvoering of exploitatie van projecten.
Onze expertise in ontwikkeling en bouw resulteerde in de afgelopen decennia in toonaangevende bouwmodellen en verkavelingsprojecten.

Kennis die staat als een huis

Wij weten waar we over praten; vakmanschap en kennis van de markt gaan bij ons hand in hand. Die kwaliteiten zijn ook belangrijk bij de aankoop van een kavel of woning op een van onze resorts of verkavelingsprojecten.

Hoge eisen gelden niet alleen voor bouwprojecten

Housing International Suriname N.V. heeft haar vaste basis in Paramibo en is de onbetwiste marktleider in Suriname. Wij willen elke dag beter zijn en stellen daarom hoge kwaliteitseisen aan onszelf en aan onze samenwerkingspartners.
Ons succes is mede te danken aan de medewerkers van Housing International Suriname N.V. , een bundeling van Nederlandse en Surinaamse kennis en kunde.

Dienstverlenend en duidelijk werken

Onze dienstverlening begint bij het verstrekken van een deskundig advies, goede service en informatie in heldere en begrijpelijke taal zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een gouden regel bij Housing International Suriname N.V.: wij vertellen onze klanten wat wij doen en hoe wij werken.

Wat klanten & opdrachtgevers over ons zeggen

“Je moet mensen hebben die je kan vertrouwen en een huis bouwen in Suriname kent haken en ogen, dus het was voor mij een hele zoektocht om het vertrouwen in een aannemer of bouwbedrijf te vinden. Ik ging googelen, heb de website bekeken en mijn oog viel op Housing en Presun. Eén model sprak mij aan, en ik heb toen een afspraak gemaakt [in Amstelveen].

En het eerste contact gaf meteen vertrouwen.
Na het eerste contact met Presun dacht ik hier wil ik wel mee doorgaan.

Het hele traject is mij goed bevallen, omdat ik helemaal geen stress had. Op afstand beslissen is best wel moeilijk, maar ik heb zo veel ondersteuning gehad. De begeleiding, de communicatie met Presun, dat ging gewoon goed.
De opvang toen ik in Suriname kwam door de heren hier was formidabel. Ik kon ze alles vragen.

Ik bedank jullie voor de goede begeleiding en het vertrouwen die Presun me heeft gegeven; ik ben tevreden met wat er is neergezet”

“Wat een sterk punt is, is dat alles is nagekomen. De prijzen die zijn afgesproken; ik heb geen cent méér betaald. En dat is goed, dat is het vertrouwen.”

“Ik adviseer mensen. Ga kijken, ervaar de woning, loop erin rond. Ik sta erachter: wat er staat is goed.

Een droomhuis in Suriname?

Denkt u wel eens over het bouwen van een huis dat tot in de kleinste details beantwoordt aan al uw wensen? Dan is Housing International Suriname N.V. uw partner.

Bekijk onze ruime collectie bouwmodellen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen. De aankoop van een kavel of woning op een van onze resorts of verkavelingsprojecten begeleiden wij graag van begin tot het eind.